Tradicija i iskustvo

hotel spoljaVila HIT je smeštena u jednoj od najstarijih i najlepših zgrada u Rumi, u centralnoj šetališnoj zoni Glavne ulice, u neposrednoj blizini Gradskog trga, internet parka, Gradskog muzeja, Sportske hale, Kulturnog centra i svih administrativno-poslovnih ustanova. Unikatno dizajniran objekat ispreda priču o saglasju tradicije i modernog života.

Vila HIT čuva predanje dugo preko 250 godina, kada je od gostionice grofa Pejačevića, osnivača grada Rume iz 18. veka, postao HOTEL ORAO ili HOTEL ADLER, a nakon Drugog svetskog rata HOTEL SREM, koji je 2010. godine dobio novo obličje i izrastao u moderan hotel, Vilu HIT.

Svojim autentičnim ambijentom, koji podseća na prohujala vremena, spojem otmenosti i udobnosti, predusretljivom i domaćinskom uslugom, Vila HIT postala je savršen izbor za Vašu familiju, prijatelje i poslovne partnere, kao i za sve one koje put nanese slučajno ili namerno u živopisni gradić Rumu.

Smeštaj – sobe i apartmani

Smeštajni kapacitet Vile HIT je 45 gostiju. Petnaest soba i apartmana u ponudi opremljeno je modernim kupatilima, ručno izrađenim nameštajem, klima uređajima, LCD televizorima sa kablovskim programom, bežičnim internetom i telefonom. Vila HIT nudi i druge pogodnosti koje će doprineti da se njeni gosti osećaju prijatno, bilo da su na odmoru ili u poslovnoj poseti.

ruma smestaj_306Autentičnim ambijentom koji podseća na davna vremena, sa sobama i apartmanima koji odišu toplinom i domaćinskom atmosferom, Vila HIT neće ostaviti ravnodušnim ni najprobirljivije ljubitelje lepog i neobičnog.

Otmenost i udobnost najprigodniji su epiteti kojima se mogu opisati sobe i apartmani Vile HIT. Boravak u Vili HIT pružiće Vam mogućnost da se, makar na kratko, i sami osećate grofovski!

U sklopu Vile HIT…

butik_hit_i_lasoU okviru Vile HIT nalazi se i ekskluzivna Modna kuća HIT&LASO, čuvena po velikom asortimanu odeće i pratećeg programa za decu i odrasle. Gostima Vile HIT odobren je popust od 10% na svaku kupovinu.

prica_logo_kropvilahit_13

Posebno mesto za opuštanje gostiju je kafe PRIČA, karakterističan po prijatnom inspirativnom ambijentu sa bogatom ponudom kafa, čajeva, prirodnih sokova, domaćih vina i rakija.