Naš smeštaj

Otkrijte Naš smeštaj

+
Studio apartman

Naš Studio Apartman savršen je spoj udobnosti i praktičnosti. Pogodan kako za poslovne putnike, tako i za porodice, ovaj studio nudi udoban bračni krevet, trosed na izvlačenje i pomoćni ležaj za dodatne goste. Mini kuhinja omogućava pripremu kafe ili čaja, dok televizor sa kablovskim kanalima pruža zabavu u slobodno vreme. Uživajte u praktičnosti i udobnosti našeg Studio Apartmana!

Jednokrevetna soba 1/2

Zakoračite u udobnost naše jednokrevetne sobe, savršene za poslovne putnike i avanturiste koji putuju solo. Nameštena sa ukusom, soba nudi udoban krevet i TV sa kablovskim kanalima, uz sopstveno kupatilo za potpunu privatnost i relaksaciju. Ovde, u našem kutku mira, svaki dan postaje poseban, pružajući vam neophodnu udobnost i sigurnost daleko od kuće.

Soba sa francuskim krevetom 1/2

Oaza udobnosti i elegancije, dvokrevetna soba u Vila Hit idealna je za zaljubljene parove ili poslovne putnike. Udoban bračni krevet, televizor sa kablovskim kanalima i elegantno kupatilo čine ovaj prostor savršenim za opuštanje i relaksaciju. Doživite magiju ovog kutka raja, gde svaki detalj pažljivo osmišljen brižno čuva vašu udobnost i uživanje.

+
Dvokrevetna soba 1/3

Soba sa dva odvojena kreveta - kutak u kojem udobnost igra glavnu ulogu. Sa svojom jedinstvenom kombinacijom šarma i praktičnosti, ova soba pruža savršen spoj za sve goste. Dva udobna kreveta omogućavaju vam nezavisnost i udobnost, dok prostor odiše toplinom i gostoprimstvom. Uživajte u udobnosti sopstvenog prostora, dok vam pružamo sve što vam je potrebno za opušten i prijatan boravak. Ako zatreba, možemo vam ponuditi i pomoćni ležaj za treću osobu, osiguravajući da svako ima svoje mesto za odmor.

+
Трокреветна соба 1/4

Naša trokrevetna soba je idealna za poslovna putovanja i porodične avanture. Sa tri udobna kreveta, TV-om sa kablovskim kanalima i sopstvenim kupatilom, pružamo vam savršen balans između udobnosti i praktičnosti. Ukoliko je potrebno, možemo obezbediti i pomoćni ležaj za četvrtu osobu. A smešteni smo u samom centru Rume, što vam omogućava laku dostupnost lokalnim atrakcijama i poslovnim centrima. Rezervišite svoj boravak još danas i doživite nezaboravno iskustvo!

+
Soba sa francuskim krevetom + 1/3

Zamislite oazu udobnosti i elegancije - to je ova dvokrevetna soba. Sa udobnim bračnim krevetom, TV-om sa kablovskim kanalima i sopstvenim kupatilom, pruža savršen mirni kutak kako za poslovne putnike tako i za porodične avanturiste. Tu je i pomoćni ležaj za dodatnu osobu. Ovo je prostor gde se udobnost spaja sa stilom, čineći vaš boravak nezaboravnim iskustvom.

+
Četvorokrevetna soba 1/4

Udobnost, toplina i gostoprimstvo - sve to čini ovo jedinicu savršenim utočištem za poslovne putnike i porodice u Rumi. Sa dva singl kreveta i trosedom na razvlačenje, TV-om i sopstvenim kupatilom, ova soba je mesto gde se udobnost spaja sa praktičnošću. Svaki detalj pažljivo je osmišljen kako bi vam pružio nezaboravno iskustvo odmora i relaksacije.